AFS 2.0 lanserat!

Publicerad 2012-11-03

Organisationens webbplats har bytt teknisk plattform och drivs nu med modernare teknik som tillåter snabbare och enklare uppdateringar, fler funktioner och en bättre användarupplevelse.

Vi har nu lagt till stöd för funktioner som bl.a. Facebooks Gilla-system där du under varje artikel kan klicka på Gilla för att sprida artikeln via din Facebooksida. Vi har nu också stöd för Twitter. Klicka på Tweeta för att sprida artikeln via Twitter.

Länkarna till våra artiklar, både dem i arkivet och alla framtida artiklar, kommer att vara mer semantiska. Istället för ex. aktionforsverige.se/news-2343 kommer länken att istället bli ex. aktionforsverige.se/2012/11/03/afs-2-0-lanserad/ där alltså både datum och namnet på artikeln syns i själva länkadressen.

Detta och många andra förbättringar, de flesta inte synliga för läsarna, har nu införts.

Vi hoppas att du kommer att uppskatta förändringarna på sidan.

 

Styrelsen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 × 2 =