Ordförande tackar för sig

Publicerad 2011-12-17

Under helgens traditionsenliga julbord valde sittande ordförande Markus Andersson att stiga ned ifrån ordförandeposten. Andersson som varit ordförande för organisationen i ca tre år tackade för förtroendet som han haft och lämnar posten pga tidsbrist för arbetet med att leda organisationen. Någon efterträdare finns tyvärr inte i dagsläget.
– Jag vill tacka medarbetarna och medlemmarna för det fina stödet och det arbete som organisationen genomfört tillsammans. Till de större framgångarna under mitt ordförandeskap hör vår upplysningskampanj för att stoppa den omfattande massvaccinationen av hela den svenska befolkningen under hösten 2009 som redan fått fruktansvärda följder med bl.a. obotliga sjukdomar hos ett stigande antal barn som följd. Mitt engagemang kommer att fortsätta på andra sätt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

nio + elva =