Obotliga sjukdomar i massvaccinationens spår

Publicerad 2010-12-15

trottbarn-lopAKTION FÖR SVERIGE gick ut och varnade allmänheten för de överhängande riskerna med allvarliga skador från svininfluensavaccinet. Den mycket ovanliga och obotliga sömnsjukdomen narkolepsi har nu ökat med över 500 % ett år efter massvaccinationerna, mestadels bland barn som också blev väldigt dåliga i samband med vaccinationen. Detta avslöjar nu Kalla fakta.

Programmet Kalla fakta del 12 som sändes i söndags rapporterade om misstänkta biverkningar av influensavaccinet Pandemrix. I programmet gavs uppgift om att sex miljoner svenskar tog vaccinet och att ingen annanstans i världen vaccinerades så många barn som just i Sverige. Om detta var i relativa eller absoluta tal framgick ej men sannolikt är det det förstnämnda.

AKTION FÖR SVERIGE, AFS, var tidigt mycket kritisk till hur massvaccinationen av svenska folket gick till och den nonchalans myndigheter och media uppvisade till de hälsorisker som finns med de tillsatser som vaccinerna innehåller.

sovandebarn
Narkolepsi är en otäck obotlig sömnsjukdom som nu ökat markant sedan massvaccinationerna förra året

Det har skett en markant ökning av personer som insjuknat i narkolepsi i Sverige det senaste året. Många av dessa är barn. Narkolepsi är en kronisk autoimmun sjukdom som kännetecknas av extrem trötthet tillsammans med svimningsliknande episoder, sk kataplexi. Till detta kommer kraftiga sömnhallucinationer samt temporär förlamning i samband med uppvakning, även känt som sömnparalys. Det finns inget känt botemedel mot narkolepsi utan behandlingen inriktar sig på att lindra symptomen.

Vanligtvis insjuknar ca 7 barn per år i Sverige men hittills i år har 43 fall av narkolepsidrabbade barn rapporterats. I Finland är situationen likartad med 30 fall. Inga andra länder har uppvisat ett kraftigt ökat antal drabbade. En förklaring till detta kan vara att den mediala uppmärksamheten gjort att antalet simulanter ökat kraftigt av olika anledningar, vilket insinueras av Ingemar Persson, professor på Livsmedelsverket. Det kan även bero på att fler blivit uppmärksammade på att det finns ett möjligt samband mellan vaccinet och symptom på narkolepsi. En annan orsak kan vara att vissa andra länder var mer restriktiva med att vaccinera barn, som AFS tidigare uppmärksammat.

rontgen
Tillsatsämnen i vaccinen som skvalen, vars uppgift skall vara att trigga immunförsvaret för att öka vaccinets effekt, verkar istället ha gjort att immunförsvaret börjat angripa kroppens eget system. I fallet med narkolepsi verkar tillsatsen gjort att hypotalamus i hjärnan angripits och utvecklat autoimmuna sjukdomar.

Världshälsoorganisationen WHO deklarerade att svininfluensan eller H1N1 var en pandemi och svenska myndigheter agerade därefter. Vad som ej framgår i programmet är att WHO:s kriterier för hur en pandemi ska definieras ändrades i april 2009 vilket möjliggjorde denna massvaccination, något som AFS tidigare rapporterat om.

Vid en pandemi hade Sverige kontrakt med läkemedelsföretaget GlaxoSmithKline att leverera vaccinet Pandemrix vilket endast är godkänt att användas som vaccin vid en officiellt deklarerad pandemi av antingen WHO eller EU. Ett vaccin innehåller en för kroppen hanterbar mängd virusceller eller icke aktiva virusceller som sägs ska aktivera immunförsvaret att börja producera antikroppar.

I vaccinet Pandemrix finns även en cocktail av vitamin E, polysorbat 80 och skvalen som är tänkt att fungera som en immunologisk accelerator det vill säga att öka effekten av vaccinet. Tillsatsen skvalen är speciellt ifrågasatt då man kunnat sammankoppla den med just autoimmuna sjukdomar.

spruta
Frälsare eller bedragare? Sprutan som Läkemedelsverket, Socialstyrelsen, politiker och media skrämde upp befolkningen att ta börjar visa sig leda till alltfler misstänkta allvarliga sjukdomar.

Ett annat faktum som ej framgick i programmet är att ett vaccin är en färskvara som endast håller i 2-3 månader. Därför används konserveringsmedel i form av thimerosal/tiomersal för att förlänga livslängden på vaccinet Pandemrix med flera år. En av de aktiva ingredienserna i thimerosal är kvicksilver vilket är en giftig tungmetall som är mycket toxiskt för njurar, nervsystemet och hjärnan. AKTION FÖR SVERIGE uppmärksammade tidigt potentiella hälsorisker med kvicksilver i vaccin vilket man kan läsa mer om här

Det har även framkommit att de personer som ansetts extra viktiga i Sverige och andra länder har fått H1N1-vaccin utan konserveringsmedel. Dessa personer innefattar bla vissa utvalda politiker, journalister, företagsledare, militärer, läkare, statstjänstemän osv.

Se programmet i TV4:as Kalla fakta här:

AKTION FÖR SVERIGE vill understryka att något bevisat samband mellan Pandemrix och just narkolepsi inte kan fastställas i nuläget då inga undersökningar har gjorts på inverkan av skvalen, Polysorbat 80 eller thimerosal på just denna autoimmuna sjukdom. Flera av barnen som fått de autoimmuna sjukdomarna blev dock väldigt dåliga strax efter att de fick sprutan.

Fredrik Larsson
fredrik.larsson@aktionforsverige.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

20 + 20 =