Vaccinanmälare i stor radiointervju

Publicerad 2009-10-16

SVERIGE  Personen bakom den omfattande och mycket allvarliga anmälan mot den nu pågående massvaccinationen och de ansvariga myndigheterna, Leif Arnold, intervjuades av den europeiska radion TalkRadioEurope. Intervjun är på engelska och finns att lyssna på direkt ifrån nätet.

Utöver själva anmälan, som nu har lämnats in till en åklagare efter att Justitiekanslern inte ansett sig ha kompetens att bedöma fallet, har ett akut brev skickats till regeringskansliet och statsminister Fredrik Reinfeldt.

Breven och händelseförloppet finns att följa på Arnolds hemsida http://cmef.eu/.

Hela intervjun med Leif Arnold som sändes den 14 oktober i TalkRadioEurope finns att höra på följande länkar:

Del 1
Del 2
Del 3
Del 4

I intervjun berättar anmälaren om den uteblivna reaktionen i Sverige och hur media valt att tysta en nyhet som borde orsakat ramaskri. Han berättar också om sina egna undersökningar, intervjuer med utländska läkare och sjukhus och reaktionen i andra länder. Om hur vi kan komma att se hur mycket allvarliga autoimmuna sjukdomar kan komma att utvecklas hos den svenska populationen om inte massvaccinationen stoppas.

Radiosändningen gick ut över 16 länder i Europa från radiostationen talkradioeurope.com.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

18 − fjorton =