Stenattack mot polis och mordbrand i Husby

Publicerad 2009-04-19

HUSBY  Under natten mot söndagen kastades återigen sten mot svensk polis. De stenkastande gärningsmännen beskrivs som ”ungdomsgäng” i media och händelsen ägde rum i Husby.

   I samband med konfrontationen vid polishuset tände man eld på papper och placerade något som såg ut som en bomb utanför polishuset. Vid en närmare undersökning var det en kartong med kablar och batteri utan sprängmedel i.

   Polisen kunde inte lämna Husby förrän runt halv tre på natten p.g.a. oroligheterna. Det finns ännu inga uppgifter om att några skulle ha gripits i samband med attacken mot Polisen. Händelsen är bla. rubricerad som mordbrand eftersom branden startades intill ett bostadshus.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 − 1 =