Söndagskväll: Tre rån och mordförsök

Publicerad 2008-11-23

STOCKHOLM  Trots snöovädret fortsätter våldet. Inom loppet av bara ett par timmar har tre olika beväpnade rån och ett mordförsök begåtts endast i Stockholms södra delar.

   Två maskerade personer trängde vid 19-tiden in i en butik i Farsta. De hotade personalen med tillhyggen och sprang ifrån butiken. Polisen söker med hundpatrull.

   En kiosk vid Globen rånades vid 20.30-tiden. Gärningsmannen var beväpnad med ett pistolliknande föremål och fick med sig kontanter och tobak. Ingen person ska ha skadats fysiskt. Polisen söker med hundpatrull.

   Vid 21-tiden klev två maskerade personer beväpnade med yxa och kniv in på bensinstationen i Årsta. Efter att ha hotat personalen lämnade de platsen utan byte i en bil. Ingen person skall ha skadats vid platsen enligt polisen som söker efter rånarna.

   Tidigare under kvällen begicks ett mordförsök vid Aspudden. En man och en kvinna besköts utanför en restaurang sittandes i en bil. Paret skall ha klarat sig från fysiska skador, men chockades svårt. Polisen kunde senare gripa fem män, men de har inte kunnat förhörts ännu då personerna skall ha varit ”extremt” drogpåverkade.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fjorton + åtta =