Sextrakasserier av elever polisanmälda

Publicerad 2008-10-26

SVERIGE  Polisens närvaro under förra veckan på Törnströmska gymnasiet i Karlskrona har resulterat i tio polisanmälningar om bl.a. sexuellt ofredande, ofredande och olaga hot. Dessutom tror Polisen att mörkertalet är stort.

   Sedan terminsstarten har flickor på kommunala Törnströmska gymnasiet i Karlskrona känt sig sexuellt trakasserade och påhoppade av ett gäng unga pojkar. Elever har vittnat om hur gängmedlemmarna tafsat på dem, skrikit könsord och gjort obscena gester.

   När problemen ökade kallade skolledningen så småningom in väktare för att patrullera skolan. Problemen fortsatte dock ändå. Till slut tog sig Polisen till skolan för att ta in anmälningar och hoppas nu kunna ställa några av gängmedlemmarna till svars.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tjugo − 11 =