Annu ett SD-möte saboterat

Publicerad 2008-10-19

SVERIGE  Sverigedemokraternas ungdomsförbund höll ett torgmöte under lördagen i centrala Malmö. Precis som vid Sverigedemokraternas torgmöten för två veckor sedan  överröstades mötet av vänsterextremister.

   Ca. 200 motdemonstranter störde mötet med talkören ”Inga nazister på våra gator”, finger pekades åt sverigedemokraterna och det buades. Skyltar med budskapen ”Krossa rasismen – krossa sd” och ”Sd får mig att skämmas över att vara svensk” hölls upp.

  Återigen tillät alltså ordningsmakten dessa politiska terrorister att bryta mot grundlagen genom att förstöra en politisk organisations tillståndsgivna offentliga möte, även om ett tiotal motdemonstranter omhändertogs för brottet ofredande och ohörsamhet mot ordningsmakten.

   Inte någon gång under det två och en halv timme långa mötet kunde SDU:s ordförande Erik Almqvist framföra några direkta politiska budskap p.g.a. mötesstörningarna och var besviken över polisinsatsen. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 × 2 =