Sprid information!

Publicerad 2008-09-28

1222630690

En av AKTION FÖR SVERIGES:s huvuduppgifter är upplysning av allmänheten och att höja bildningsnivån hos denna. Detta görs genom en rad insatser.

Idag är det ofta så att den värdefullaste och mest grundläggande informationen om vårt samhälle, människors liv och dess högre mening inte kommer fram genom de största kommunikationskanalerna såsom TV och radio, dags- och kvällstidningar och numera inte heller tillräckligt genom skolan. Någon information av större värde återges knappt överhuvudtaget och det lilla som verkligen sänds och skrivs om drunknar i enorma reklamuppslag, kändisskvaller och annat som för människan egentligen kan ses som helt överflödigt.

1222631023
Passa på att sprida information i något fint villaområde när solen skiner!

Viss upplysning tenderar dock att vara ovälkommen och politiskt inkorrekt, eftersom dagens makthavare ofta medvetet undanhåller känslig men viktig information för att undvika kritik för den rådande allvarliga situationen i samhället. Därför behöver alternativa informationskanaler till människor användas såsom informationsspridning direkt till postlådor med t.ex. informationsfoldrar och flygblad för att undvika censur och säkerställa att informationen når fram.

AKTION FÖR SVERIGE betonar också just aktion, d.v.s. handling. Att vara aktiv i handling med regelbundna träffar och aktiviteter skapar en gemenskap som stärker motivationen för engagemanget. Flygbladsutdelningar går att anordna på sin lokala ort, direkt till brevlådor, på arbetsplatser, i väntrum och bibliotek och direkt i handen till människor.

1222631304
Sprid organisationens kampanjblad mot FRA-lagen och möt den lilla människan öga mot öga

Vem som helst kan med sunt förnuft sprida organisationens flygblad, men för dem som vill göra det i större skala och organisera andra krävs det viss utbildning som anordnas av organisationen.

Beställ flygblad och börja sprid direkt, eller kontakta oss om du har frågor eller vill arbeta mer organiserat!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 × tre =