SSU utlovade rosor till matförgiftare

Publicerad 2008-09-28

SVERIGE  Socialdemokraternas ungdomsförbund, SSU, har utlovat en bukett rosor till dem som tar på sig ansvaret för den magsjukeattack som organisationen Svenskt näringsliv utsattes för. Tjänstemän och besökare på Svenskt näringsliv i Stockholm förgiftades av bakterien Shigella och blev magsjuka.

   Den andra september skrev SSU i ett pressmeddelande: ’SSU Stockholm kan inte undvika att se det ironiska i att storkapitalets män, som äter sig mätta på bekostad av världens arbetares lidande, nu drabbas av magsjuka. Därför lovar SSU Stockholm i ett uttalande i dag, en bukett rosor till de som tar på sig ansvar för dådet, då detta med största sannolikhet inte är en slump’.

   Efter att det nyligen blivit känt att en organisation på Internet tagit på sig ansvaret för smittan har Socialdemokraternas ordförande Mona Sahlin uttalat sig om SSU:s roslöfte som ”fruktansvärt”.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

arton + nitton =